Öne Çıkanlar Demir Leydi Ambargoed Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler

Bu haber kez okundu.

MHP'li Oktay Vural hükümete yüklendi

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, Şah Fırat Operasyonu’yla ilgili “Eğer bir kurşun atılsaydı kalacaktık” açıklamasını eleştirdi. Vural, şunları söyledi: “Kurşun atılmadı, kaçtık diyor. Şu rezalete bakın. AKP hükümeti ve Saray, hem dolar hem faiz lobisinin hem de Öcalan’ın önünde diz çökmüş durumda. PKK ile müzakerelerde bölücüler kazanıyor, ekonomide faiz ve dolar lobisi kazanıyor. Hükümet içinde bir kaos var. Saray ve AKP, ülkenin yönetilmesinde en büyük risk faktörü olarak ortaya çıkmaktadır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.