Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan

Bu haber kez okundu.

MHP lideri Bahçeli genel seçimler için önemli bir taktik hazırladı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, diğer liderlerin aksine seçime yaklaşık 40 gün kalmasına rağmen henüz meydana inmedi. Bahçeli gazetecilerin, “Beyannameyi açıklamakta biraz geç kalmadınız mı?” sorusuna, “Siyasi taktik icabı böyle yapıyoruz. Biz kongre için Arena’yı tuttuğumuzda 3 Mayıs’ta beyanname açıklamak için de gerekli işlemleri yapmıştık” karşılığını verdi.Parti kurmayları da önceki seçimlerde, diğer partilerin seçim beyannamelerinde MHP’den alıntı yaptığını belirterek onun için böyle bir taktik uyguladıklarını belirttiler. Beyanname taktiğinde olduğu gibi MHP, miting ve reklam konusunda da “son dakika” stratejisini benimsedi. MHP Lideri Bahçeli, beyannameyi açıkladıktan sonra bir miting programı yapacak. İlk mitingini Almanya’da yurt dışı seçmene seslenerek gerçekleştiren Bahçeli, 3 Mayıs’taki toplantının ardından 17 Mayıs’ta Adana ve Mersin’e, 18 Mayıs’ta Kırşehir ve Kayseri’ye gidecek. 24 Mayıs’ta Ankara’da miting yapacak olan Bahçeli seçimin neredeyse kaderini belirleyecek İstanbul’da seçmenin karşısına, sandık kurulmadan bir hafta önce çıkacak.Çok yoğun bir miting programı yapması beklenmeyen Bahçeli, bu açığı ise televizyon ekranlarını kullanarak kapatacak. Televizyonlarda hem partinin reklamlarıyla hem de Bahçeli’nin katılacağı canlı yayınlarla seçmenin merak ettiği sorulara yanıt verilmesi sağlanacak. Televizyon reklamlarında da ağırlık son haftaya verilecek. Böylece MHP’nin vaatlerinin, “ağırlıklı propaganda” ile seçmenin aklında kalması sağlanacak. Bu taktikle özellikle kararsız seçmen üzerinde etkili olunması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.