Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Oscar ödül törenind Hatice Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK

Bu haber kez okundu.

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin 38 yıl önce çekilmiş fotoğrafı görenleri şok etti

7 Haziran seçimleri için partiler çalışmalarına tam gaz devam ederken, bu süreçte en büyük sorumluluk hiç kuşkusuz ki genel başkanların üzerinde. İl il gezip seçmeni kendi partilerine oy vermeleri konusunda ikna etmeye çalışacak liderler, 7 Haziran akşamı sandıklardan çıkacak sonuçlara kilitlenecekler.

HAYATININ DÖNÜM NOKTASI TÜRKEŞ OLDU
Türkiye'de siyaset yapmak zor. Sürekli göz önündesiniz ve attığınız her adım birileri tarafından sürekli takip ediliyor. Bu isimlerden biri de MHP Lideri Devlet Bahçeli... 1948 yılında Osmaniye'de dünyaya gelen Bahçeli, üniversite yıllarında Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'nin genel başkanı Alparslan Türkeş'in seminerlerine gitmeye başladı. Ardından akademi'de Ülkü Ocakları'nı kurdu.



1997'DEN BU TARAFA MHP'NİN BAŞINDA
MÇP ve MHP'nin yönetim kadrolarındaki görevi uzun yıllardır sürdüren Bahçeli, çeşitli zamanlarda Genel Sekreterlik, Genel Başkan Yardımcılığı, Merkez Yürütme Kurulu Üyeliği, Merkez Karar Kurulu Üyeliği, Genel Başkan Baş-Danışmanlığı görevlerinde bulundu ve 6 Temmuz 1997 tarihinde yapılan MHP 5. Olağanüstü Kongre sonrasında Genel Başkanlığı görevini üstlendi.

GEÇEN YILLAR DERİN İZLER BIRAKTI
Bu zorlu süreç Bahçeli'nin yüzünde derin izler bıraktı. MHP Liderinin 38 yıl önceki halinin görenler geçen zamanın acımasızlığına tanıklık ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.