Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri son haber ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe

Bu haber kez okundu.

Milli seferberlik ilanının ardından güvenlik zirvesinde buluşacaklar

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bugün saat 13.30'da güvenlik toplantısı yapılacak. Toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek. Güvenlik zirvesinde Beşiktaş'taki saldırıdan sonra alınacak önlemler ve atılacak adımlar konuşulacak. Zirvenin, Erdoğan'ın "milli seferberlik ilan ediyorum." sözünün ardından gelmesi de dikkat çekici.Toplantıya Başbakan Binali Yıldırım, Mit Müsteşarı Hakan Fidan, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve ilgili bakanların katılacağı öğrenildi.Öte yandan toplantıda Suriye ve Irak'taki meselelerin konuşalacağı özellikle Halep için yapılabileceklerin tartışılacağı da öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.