Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa türkiye maç ne zaman No Tax for Genocide Oscar 2024 Ödül Töreni Londra TTFF veteran Alexandros Koustas Osmanlı klasik

Bu haber kez okundu.

Parti liderleri nerede oy kullanacak

Siyasi parti liderleri artık son mitinglerini yapıyor. Kampanyalarının son 4 gününe giren liderler 7 Haziran günü oylarını kullandıktan sonra seçim sonuçlarını beklemeye başlayacak.
 
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU ANKARA'DA KULLANACAK
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran günü baba ocağı Konya’da olacak. Gün boyu memleketinde olacak olan Başbakan Davutoğlu akşam saatlerinde Ankara’ya geçecek.  Davutoğlu seçim sonuçlarını AK Parti Genel Merkezi’nde takip edecek.
 
CHP LİDERİ ANKARA'DA
İzmir’den milletvekili adayı olan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun oyunu Ankara’da kullanacağı belirtiliyor. Ancak kesinleşmemekle birlikte bir ihtimal İzmir’de de oyunu kullanıp Ankara’ya geçebileceği ifade ediliyor. Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarını Ankara’da Genel Merkez’den izleyecek.
 
BAHÇELİ,  ANKARA'DA SANDIK BAŞINA GİDECEK
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 7 Haziran seçimlerinde Ankara’da oy kullanacak.   Bahçeli, oyunu kullandıktan sonra Ankara Balgat’taki MHP Genel Merkezi’ne geçecek ve seçim sonuçlarını buradan izleyecek.
 
DEMİRTAŞ İSTANBUL’DA OLACAK
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş oyunu İstanbul’da kullanacak.  İstanbul 1. Bölge birinci sıra adayı olan Demirtaş oyunu kullandıktan sonra Kadıköy’de seçim sonuçlarını takip edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.