Öne Çıkanlar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren

Bu haber kez okundu.

'PassoLig'i kaldıracağız, esnaf borçlarını yapılandıracağız'

İşte İnce'nin açıklamalarından satırbaşları:
Bugün bayram günü. Bugün kucaklaşma günü, bayramızın mübarek olsun. Bayram günü Sancaktepe'de söz veriyorum. Kimsesiz çocuklara yurtlarda 18 yaşına kadar devlet tarafından bakılıyor. 18 yaşından sonra o çocuklar kapı dışarı ediliyor. İlk yapacağım işlerden birisi o çocukların 18 yaşında devlette işe girmelerini sağlamak. Eğer 81 milyonluk Türkiye 7-8 bin kimsesiz çocuğuna bakamıyorsa yazıklar olsun böyle devlete.  
Kavga eden değil, gelecek diyen bir cumhurbaşkanı nano-teknoloji diyen bir cumhurbaşkanı kuantum diyen barış diyen özgürlük diyen bir cumhurbaşkanı olacağım. Benim cumhurbaşkanlığımda Erdoğan'da güzel yaşayacak. Çocuklara aş istiyorum iş istiyorum.
Aday olduktan sonra Akşener'i, Karamollaoğlu'nu Demirtaş'ı, Erdoğan'ı ziyaret ettim başarılar diledim. Bir adım daha atmak istedim. Rakiplerimin hesabına 500'er lira para yatırdım. Amacım siyaseti yumuşatmak. Yoksa onların 500 liraya elbette ki ihtiyacı yok.  Şimdi Erdoğan diyor ki Demirtaş'ı ziyaret etti. Ettim ne olacak? Ben bu ülkenin refahı için seni bile ziyaret ettim. Çünkü bu milleti barıştırmak istiyorum. 
Projem belli, Hemen Barışacağız, Ekonomik anlamda büyüyeceğiz, Adil bölüşeceğiz. Merkez Bankası Başkanı'nı Parti Genel Merkezi'ne çağırmayacağız. Çiftçinin borçlarının faizini sileceğiz. Esnafın borçlarını yeniden yapılandıracağız. Gençleri iyi eğiteceğiz. 
Biz bu seçimi kadınlarla ve gençlerle alacağız. Kadınların çalışmasındaki en büyük engel çocuk bakımı. Ben diyorum ki her mahalleye bir kreş açacağız, Erdoğan diyor ki kıraathane açacağız.Çocuk kreşe, kadın işe. 
Geçen bir öğretmen Erdoğan'ın mitinginde diyor ki atanamadım. Git Kılıçdaroğlu atasın seni diyor. Muharrem abiniz hepinizi atayacak hepinizi.
Ankara'daki sarayın ışıklarını kapatıp bu ülkenin gençlerine bilim merkezi olarak vereceğim.  Marmaris'teki yazlık sarayı ise engelli gençlere vereceğim. Bu ülkenin engelli gençleri 1 hafta yazlık sarayda tatil yapacak. 
Erdoğan sizleri unuttu, o artık beyaz Türk. Sizlere yakın olan benim, milletin evladı olan benim. Bu ülkeyi kalkındıracağız, özgür bir ülke olacak. Cumhurbaşkanı'na twit attı diye sabahları polis eve gelmeyecek. Cumhurbaşkanı stadyuma gidecek onu protesto edecekler o da pasolig'i getirecek. Benim cumhurbaşkanlığımda PassoLig'i kaldıracağız. Hatta 1 yıl cumhurbaşkanlığı yaptıktan sonra maça gideceğim. Eğer beni yuhalıyorlarsa işimi doğru yapmıyorum demektir. 
Türkiye'nin büyük sorunları var, bu sorunları yorgun bir adam çözemez. Taze bir kan lazım. Meydan meydan geziyor. Aleyhimde konuşuyor, 'Çırak' diyor, Çakma usta ya, Erdoğan sana bir teklifim var bak her yerden yineliyorum, televizyonları izleyip benim mitinglerimdeki kalabalıkları görünce, arkadaşların sana, 'İnce bunları taşıdı' diyebilirler ama burada 1 tane taşıma yok. Hepsi gönüllü bunların hepsi. İstediğin bir kanalda istediğin bir saatte danışmanlarınla birlikte çık karşıma Erdoğan. Madem usta gelsin. 
Gündüz bedava keki yedin, akşam yemeğinde ne yiyeceksin? Bedava kek isteyenler Erdoğan'a iş isteyenler bana oy versin.  
Şimdi hep beraber 24 Haziran'da sandık başında olacağız. Ama ondan önce herkes 3 kişiyi ikna edecek.Tatil matil yok, herkes oy kullanmaya. 50 bin avukatla YSK önünde olacağım. Yalova Belediye Seçimlerini hatırlıyor musunuz? Orada beklediğimi hatırlıyor musunuz? Merkez Bankası'nda yamuk olur, Muharrem İnce'de olmaz.   Benim cumhurbaşkanlığımda 81 milyon makul yurttaş olacak. AKP'li kardeşlerim, Saadet Parti'li İYİ Parti'li HDP'li kardeşlerim hepinizi seviyorum. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.