Öne Çıkanlar londra türkiye ingiltere acun ılıcalı Londradan İtalya turuna londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

PKK soruşturmasında eski Kızıltepe Belediyesi başkanı Ferhan Türk de tutuklandı

Mardin Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı iken, İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındıktan sonra bugün gözaltına alınan Ahmet Türk'ün yeğeni, eski Kızıltepe Belediyesi başkanlarından Ferhan Türk'ün de aralarında bulunduğu 8 kişi bir süre önce yürütülen PKK soruşturması kapsamında gözaltına alınmıştı. Emniyetteki sorguları tamamlanan 8 kişi, bugün Mardin Adliyesi'ne çıkarıldı. Savcılıkta ifadeleri alınan 8 kişi, tutuklanmak üzere nöbetçi mahkemeye sevkedildi. Hakime ifade veren 8 kişiden 3'ü adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, aralarında eski Kızıltepe Belediyesi başkanı Ferhan Türk'ün de bulunduğu 5 kişi tutuklanarak, Mardin E Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.