Öne Çıkanlar londra avrupa Cumhuriyet Bayramı balosu Virgin Sport ingiltere SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş

Bu haber kez okundu.

Şafak Pavey'den veda mesajı

CHP’li Şafak Pavey, vekilliğe veda mesajında “Aynı mücadeleye ve ideallerimi kovalamaya milletvekili olmadan devam etmeye kararlıyım” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Şafak Pavey, Birgün Gazetesi aracılığıyla bir mesaj yayımlayarak milletvekilliğine veda ettiğini açıkladı. Pavey, Türkiye’nin geleceğine dair mücadelesini parlamento dışında sürdürmek istediğini belirtti. Siyaseti bir kariyer olarak görmediğini belirten Pavey, “Aynı mücadeleye ve ideallerimi kovalamaya milletvekili olmadan devam etmeye kararlıyım” dedi.

Şafak Pavey’in açıklamasının tam metni şöyle:

“Siyasete başladığım gün seçmenimize, siyaseti bir kariyer olarak sürdürmeyeceğimi açıklamıştım. Sorumluluklarımı en yüksek enerji ve çaba ile yerine getirmeye çalıştım. Umarım üstlendiğim bu görevde eksik kalmamışımdır. Nöbet olarak nitelendirdiğim konumumu artık devretmem gerektiği kanaatindeyim. Umuyorum ki yeni seçim dönemine girerken gelen arkadaşlarım çok daha büyük bir sinerji yaratacaklardır ve bize güvenen seçmenlerimizin beklentilerini en iyi şekilde yerine getireceklerdir.

Her şeyden önce bana bu fırsatı veren ve büyük bir tecrübe kazanmama yol açan Genel Başkanımıza, yol arkadaşlarıma ve partime teşekkür etmek istiyorum. Aynı mücadeleye ve ideallerimi kovalamaya milletvekili olmadan devam etmeye kararlıyım. Çünkü bu, Türkiye’nin geleceğinin mücadelesidir ve ben de her zaman ülkemin geleceği için verilen mücadelenin bir parçasıyım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.