Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Sare Davutoğlu koalaları çok sevdi

G20 zirvesi nedeniyle Avustralya’nın Brisbane kentinde bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu ile Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın eşi Zeynep Babacan, dünyanın en büyük koala parkını gezdi. G20 toplantıları devam ederken, Brisbane’de bulunan dünya liderlerinin eşleri için "Lone Pine Kuala Parkı"na gezi düzenlendi.Sare Davutoğlu ve Zeynep Babacan, parkı, Endonezya, Singapur, Çin, Kanada, Güney Afrika ve Yeni Zelanda liderlerinin eşleri ile gezdi. Gezinin ev sahipliğini ise Avustralya Başbakanı Tony Abbott’un eşi Margie Abbott yaptı.Lider eşlerine verilen park hakkındaki bilgilerin ardından koalaların bulunduğu alana gelen Davutoğlu ve Babacan, Avustralya’ya özgü koalalarla yakından ilgilendi.Sare Davutoğlu ve Zeynep Babacan’ın parktaki ikinci durağı ise Avustralya’nın sembol hayvanlarından kanguruların kaldığı bölümdü.  Sare Davutoğlu ve Zeynep Babacan, sıcak havada ağaç altında dinlenen kanguruları besledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.