Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Vladimir Putin acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

Seçim günü bunların yapılması yasak

7 Haziran’da genel seçim nedeniyle alkollü içki satışı yapılamayacak, kimse silah taşıyamayacak. Kahvehane ve internet kafeler de kapalı olacak.Genel seçimlerin yapılacağı 7 Haziran günü uyulması gereken bazı kurallar var.Seçim günü saat 06.00'dan saat 24.00'e kadar uygulanacak yasaklar şöyle;

Her ne suretle olursa olsun alkollü içki satışı yapılamayacak. İçkili yerlerde, umumi mahallerde ne çeşit olursa olsun alkollü içki satılamayacak, verilemeyecek, içilemeyecek.Emniyeti ve asayişi korumakla görevli olanların dışında hiç kimse ateşli silah ve patlayıcı madde taşıyamayacak. Oy verme süresince kahvehane, kıraathane ve internet kafeler gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı kalacak ve eğlence yeri niteliğini taşıyan lokantalarda yalnız yemek verilecek.

YSK saati değiştirebilir

Yayın organları, saat 21.00’den önce seçim sonuçlarıyla ilgili herhangi bir haber veremeyecek.Ancak Yüksek Seçim Kurulu, gerek görülmesi halinde saat 21.00'den önce yayınların serbest bırakılmasına karar verebilir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.