Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Son ankete göre HDP barajı geçemiyor

7 Haziran genel seçimleri öncesinde partilere yönelik anketler yapılmaya devam ediyor. MAK Danışmanlık tarafından yapılan ankette kararsız oyların da dağıldığı takdirde AK Parti yüzde 47'yi görürken, CHP yüzde 25,3, MHP 14,2 HDP ise 9,1 oldu. Ankete katılan AK Parti, CHP ve MHP'lilere "asla oy vermeyeceğiniz siyasi parti hangisi" diye de soruldu. MHP'liler bu soruyu HDP olarak yanıtlarken CHP'liler ise AK Parti'ye hiçbir şekilde oy vermeyeceklerini belirtti. AK Partililer içinse bu durum biraz farklı, AK Partililer "AK Parti dışında hiçbir partiye" asla oy vermem diyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.