Öne Çıkanlar londra Ece Dağıstan A. Dilek Aydın Kahramanmaraş UK londra avrupa Virgin Sport ingiltere Gallipoli Restoran Gallipoli angel Dilek Livaneli

Bu haber kez okundu.

Son dakika, Eren Erdem tahliye edildi

Çağlayan’da bulunan İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen 12 sanıklı davada Eren Erdem, SEGBİS ile duruşmaya bağlandı. Duruşmada ayrıca biri tutuklu 4 sanık daha hazır bulundu. Duruşmada tanıkların dinlenmesinin ardından söz alan duruşma savcısı, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı. Mütalaada, eski CHP Milletvekili Eren Erdem hakkında “Örgüte üye olmamakla birlikte örgüte yardım etmek”, ve “Gizliligin ihlali” suçlarından 8,5 yıldan 19 yıla kadar hapsi talep edildi.Firari sanıkların dosyaları ayrılması talep edilen mütalada,  bazı sanıkların beraati, bazı sanıkların ise cezalandırılması talep edildi. Duruşma  sanık ve avukatların esas hakkındaki mütalaaya karşı beyanları alındı.
TAHLİYESİNE KARAR VERİLDİ
Mahkeme heyeti, eski CHP Milletvekili Eren Erdem’in tahliyesine karar verdi.
192 GÜNDÜR CEZAEVİNDEYDİ
Eren Erdem 29 Haziran 2018 tarihinde ‘kaçma şüphesi bulunduğu gerekçesiyle’ tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.