Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Min-Jae Kim Timur Öztürk AVRUPA SPOR

Bu haber kez okundu.

Veysel Tiryaki Melih Gökçek'in boşalan koltuğuna mu oturacak
Bu isimler arasında Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve Sincan eski belediye başkanı ve şu anki Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi AKP Grup Başkanvekili Bekir Yıldız bulunuyor.Adaylar arasında yer alan AKP'lilerden olan Veysel Tiryaki de 13 yıl sonra imaj değişikliği yaparak, AKP'deki bıyık bırakma modasına uydu. 2004 yılında Altındağ Belediye Başkanı seçilen Tiryaki, 13 yıllık başkanlığı döneminde ilk kez bıyıklı görüntülendi. Tiryaki 13 Eylül'de Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısında yerel yönetimler proje yarışması kapsamında “Maddeye Değil Hayata Sarıl” projesi ile Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın elinden ödül almıştı. Tiryaki bu toplantıda da bıyıksızdı. Geçen sürede Tiryaki'nin bıyık bıraktığı görüldü. Tiryaki bıyıklı fotoğraflarını sosyal medyadaki hesaplarından paylaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.