Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Rishi Sunak

Bu haber kez okundu.

YSK'dan Ak Parti'ye şok

Ak Parti'nin Nevruz Bayramı dolayısyla yaptığı reklam için durdurma kararı çıktı. Yüksek Seçim Kurulu, AK Parti'nin Nevruz için hazırlattığı "Biz Birlikte Türkiye'yiz" adlı reklam filmindeki Türk bayrağı ve dini simgelerin kullanıldığı bölümlerin yayınını durdurdu. Karar, oy birliğiyle alındı. YSK, reklamda kullanılan Türk bayrağı ve dini simgelerin, Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkındaki Kanun'un 58 ve Siyasi Partiler Kanunu'nun 87. maddesindeki hükümlere aykırı olduğuna hükmetti. Kararda, Türk bayrağı ve dini simgelerin çıkarılması halinde reklamın yayınlanabileceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.