Öne Çıkanlar ingiltere londra avrupa kktc muharrem ince maç ne zaman koronavirüs gazete maç hangi kanalda maç saat kaçta

Bu haber kez okundu.

Beşiktaşlı taraftarlar Liverpool ekibini uyutmadı

Bir grup siyah-beyazlı taraftar, Beşiktaş’ın Liverpool ile bugün oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçı öncesinde, İngiliz takımın konakladığı Bağcılar’daki otel önünde geldi. Saat 03.00 sıralarında meşale yakıp araçlarıyla klakson çalarak ilerleyen taraftar grubu, Liverpool aleyhine tezahüratlarda bulundu. Otelin önünden ikinci kez geçmek isteyen taraftarların önü bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri tarafından kesildi. Durdurulan araçlar içerisindeki taraftarların kimlikleri kontrol edildi. Tekrar bölgeden geçmemeleri ve ses yapmamaları konusunda uyarılan Beşiktaş taraftarı daha sonra da otelin bulunduğu alandan uzaklaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.