Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri son haber ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe transfer çalışmalarına başladı

Ligin bitimine 9 hafta kala şampiyonluk yarışına yeniden ortak olan Fenerbahçe, gelecek sezonun çalışmalarını da sessiz ve derinden yürütüyor.Yeni sezon kadro yapılanması için gündeme alınan iki isme ulaşıldı. Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'nin Dnipro forması giyen Evgen Konoplyanka ve Sassuolo'nun golcüsü Simone Zaza ile ilgilendiği öğrenildi.Ukraynalı Konoplyanka'nın sezon sonu sözleşmesinin bittiği ancak İngiliz takımlarının da oyuncuyla yakından ilgilendiği ifade ediliyor. Sassuolo formasıyla İtalya Milli Takımı'na kadar yükselen Zaza'nın ise 10 milyon Euro'luk bonservisinin bulunduğu, Emenike'nin elden çıkarılması halinde transfer için girişimde bulunulacağı bildirildi.

Kaynak: Sabah 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.