Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu Min-Jae Kim

Bu haber kez okundu.

Hollanda Türkiye maçı ne zaman hangi kanalda

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 5. maçında Hollanda ile Türkiye karşı karşıya gelecek. Amsterdam Arena'da oynanacak mücadele TSİ 21.45'te başlayacak. Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych'in yöneteceği mücadele Show TV'den naklen yayınlanacak.

KAZANAN 3. SIRAYI ALIR

A Millilerimiz, elemelerde oynadığı ilk 4 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile birlikte 4 puan toplayabildi ve 4. sıraya yerleşti. Hollanda ise ilk 4 maçında 2 galibiyet 2 mağlubiyet alarak 6 puanla 3. sıraya yerleşti. Kalan 6 maç öncesi, bu mücadeleyi kazanan ekip elemelere katılma adına kritik bir yer olan 3'üncü sıra için önemli bir avantaj elde edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.