Öne Çıkanlar londra SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın Kahramanmaraş UK londra Avukat Alpan Uz Cumhuriyet Bayramı balosu avrupa Virgin Sport Redstone Solicitors

Bu haber kez okundu.

Akhisar Belediyespor'da oynayan futbolcu kadro dışı bırakıldı

Akhisar Belediyespor'da oynayan Gekas, teknik direktör Roberto Carlos'un isteği üzerine kadro dışı bırakıldı

Yaklaşık 10 gündür idmanlara çıkmayan tecrübeli golcünün herhangi bir sakatlık sorunu olmamasına rağmen Roberto Carlos'un yıldız oyuncuyu kadroda görmek istemediği öğrenildi. Roberto Carlos'un kendi isminin önüne geçtiği için Gekas'ı kadroda düşünmediği belirtiliyor. 

ADINA BESTE YAPILDI! 

Özellikle son vuruşlardaki becerisiyle spor toto süper lig'i adeta forse eden Gekas, Akhisar Belediyespor taraftarlarının da sevgilisi olmuştu. Öyle ki bazı taraftarlar adına beste yazdı. "Ne Zeus ne Perseus" bestesi Türkiye genelinde de büyük yankı uyandırmıştı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.