Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırı Avrupa basınında

Saldırı, gecenin flaş haberi olarak duyuruldu.Fenerbahçe'nin uğradığı saldırıya Avrupa internet medyası geniş yer ayırdı. İspanyol Mundo Deportivo, “Fenerbahçe takımına silahlı saldırı sonucunda otobüsü kullanan sürücü yaralandı. Bu saldırı takımdaki futbolcuların da yaralanmasına neden olabilirdi” derken diğer gazede ve haber siteleri şu yorumları yaptı...

ÜZÜCÜ OLAY
Sport: Türkiye’de şiddet! Fenerbahçe takımına silahlı saldırı. Şoför ağır yaralı.
Marca: Türk futbolu Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçının ardından üzücü bir olayın kahramanı oldu. Takım otobüsüne atılan ateş sonucu sürücü yaralandı ve Fenerbahçe takımı o sırada İstanbul’a dönüş için uçağa yetişmek için yoldaydı.
AS: Fenerbahçe otobüsüne ateş. 5-1’lik Rize galibiyeti sonrası Fenerbahçeli futbolcuları taşıyan otobüs Trabzon’da saldırıya uğradı. Ateş sonucu sürücü ağır yaralandı.

ÇİRKİN SALDIRI
L’Equipe: Rize deplasmanından 5-1’lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe Kulübü, Trabzon’da saldırıya uğradı. Olayda sürücü yaralanırken, futbolcular herhangi bir yara almadı.
Globo Esporte: Fenerbahçe galibiyetten sonra saldırıya uğradı. Olay sonrası şoför hastaneye kaldırılırken, teknik heyet İstanbul’a dönüş için havaalanına götürüldü.
Daily Mirror: Fenerbahçe takımını taşıyan otobüse maç sonrası silahlı bir çete tarafından ateş açıldı. Saldırıyı Trabzonlu bazı taraftarların gerçekleştirdiği konuşuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.