Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram Müzik dünyasının İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC

Bu haber kez okundu.

Trabzonspor Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri

İki ekip arasında, Trabzonspor'un lige yükseldiği 1974-75 sezonunda başlayan 41 senelik rekabette gercekleşen resmi ve özel 118 maçın 54'ünü  G.saray , 37'sini Trabzonspor kazandı, 27 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.Lig, Türkiye Kupası, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Başbakanlık Kupası, TSYD Kupası ve özel maçlar olmak üzere geride kalan karşılaşmalarda G.saray 156, Trabzonspor ise 128 defa gol sevinci yaşadı.

- Ligde de G.saray önde
G.saray , lig maçlarında galibiyetlerde rakibi Trabzonspor'un 12 farkla önünde yer alıyor .Ligde gercekleşen 83 maçın 37'sini "Cim Bom" kazandı, 25 karşılaşmada  gülen taraf Karadeniz ekibi oldu, 21 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.Lig maçlarında G.saray 109, Trabzonspor ise 91 gol attı. Sezonun ilk yarısında Türk Telekom Arena'da gercekleşen maçı Trabzonspor 3-0 kazandı.

- Trabzon'daki lig maçları
İki ekip arasında Trabzon'da gercekleşen lig karşılaşmalarında evsahibi Trabzonspor, galibiyet sayısında rakibine tek farkla üstünlük kurdu.Trabzonspor, evindeki 41 karşılaşmada G.saray 'ı 16 defa yenerken, "Cim Bom" ise bordo-mavilileri 15 defa mağlup etmeyi başardı. Trabzon'daki 10 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.Trabzonspor'un sahasındaki 48 golüne, G.saray 53 golle karşılık verdi.Geçen sezon Trabzon'da gercekleşen lig maçını G.saray 4-1 kazandı.Trabzonspor G.saray maçı 19 Nisan Pazar günü oynanacak. Mücadele saat 19:00'da başlayacak, karşılaşmayı futbol kanalı Lig TV naklen yayınlayacak.

- "Cim Bom" deplasmanda zor kaybediyor
G.saray , Trabzonspor ile deplasmanda yapmış olduğu son 19 lig maçında sadece 3 defa yenildi.Sarı-kırmızılılar, Trabzon deplasmanında rakibini son 19 lig maçında 10 defa yendi, 6 defa de berabere kaldı, sadece 3 defa kaybetti.

- Farklı skorlu galibiyetler
G.saray , Trabzonspor karşısında en değişik skorlu galibiyetini 26 Mayıs 2001 tarihinde İstanbul'daki lig maçında 4-0'lık sonuçla aldı.Trabzonspor ise beş Ağustos 1978'de İstanbul'daki özel maç ile 1 Ekim 1995'de Trabzon'daki lig karşılaşmasında G.saray 'ı 4-1 yendi.Bu arada, 15 Kasım 1998'de İstanbul'da Trabzonspor'un beş -3 kazandığı lig maçında filelere giden toplam 8 gol, taraflar arasındaki en gollü karşılaşma olarak kayıtlara geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.