Öne Çıkanlar Pandemiye ingiltere Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Alex de Souza'dan, Aziz Yıldırım'a sert sözler

Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın tesislere girmesini yasakladığını söyledi.

Özel işleri için İstanbul'da bulunan Alex, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye'ye gelme amaçlarından birinin de hayatının anlatıldığı belgesel için sarı-lacivertli kulübün tesislerinde çekim yapmak olduğunu belirterek, "Bir başka amacım da 'alexcamera10' belgeseli için kulüp tesislerinde (müze, stat ve Samandıra) çekim yapmaktı. Başkan bey tarafından engellendi. Dördüncü kez görüşme talebimi reddetti ve çok mutlu günlerimin geçtiği yerlere girişimi yasakladı" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'ın kulüp başkanı olarak başarılarına saygı duyduğunu anlatan Alex, şunları kaydetti:

"Aziz Başkan, başkan olarak bana çok destek oldu. Başkan ve oyuncu olarak yaşadıklarımız hep hatırımda kalacak. Kulüp başkanı olarak başarılarla dolu geçmişine büyük saygı duyuyorum. İnsan olarak ise bir şey söylememe taraftarıyım çünkü kendisinden bu konuda bir şey öğrenmedim ve benim için bir şey ifade etmiyor. Kendisi için üzgünüm ama benim adım kulübün tarihine yazıldı ve hiç bir şey bunu silemez. Dünyanın bütün kulüplerinde eski bir oyuncu en azından nezaketle karşılanır. Maalesef bu sefer böyle olmadı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.