Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe Bursaspor maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndaki maç 20.30'da başlayacak ve hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Mücadeleyi ATV naklen yayınlayacak.

AVANTAJ FENERBAHÇE'DE
Yarı finalin ilk maçını deplasmanda 2-1 kazanan Fenerbahçe, tur için önemli bir avantaja sahip. Her türlü galibiyet ve beraberlikte adını finale yazdıracak. Fenerbahçe, 1-0'lık yenilgi halinde de gol averajıyla turu geçecek. İlk maçın skorundan daha gollü galibiyetler ise Bursaspor'u finale taşıyacak.

FENERBAHÇE'DE 3 İSİM FİNAL ÖNCESİ TEHLİKEDE
Fenerbahçe'de bu sezon kupa maçlarında 3'er sarı kartları bulunan Caner Erkin, Diego Ribas ve Hasan Ali Kaldırım birer kart daha görürse, turu geçmeleri durumunda finalde cezalı duruma düşecek.

FENERBAHÇE'DE 4 SAKAT VAR
Fenerbahçe'de sakatlıkları geçen Mehmet Topuz ile Alper Potuk'un son antrenmanın tamamında takımla çalıştığı kaydedildi. Sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu. Caner Erkin, Volkan Demirel ve Egemen Korkmaz'ın ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştığı belirtildi.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Mert Günok, Mehmet Topuz, Bruno Alves, Bekir irtegün, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Raul Meireles, Diego Ribas, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Moussa Sow

BURSASPOR
Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Renato Civelli, Serdar Aziz, Aziz Behich, Ozan Tufan, Fernando, Belluschi, Josue, Volkan Şen, Cedric Bakambu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.