Öne Çıkanlar Londra IOD Yöneticiler cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri son haber ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe tribünleri öfkelendi

Kupada finale çıkmak için mücadele eden ve deplasmandaki 2-1'lik galibiyetin avantajıyla sahaya çıkan Fenerbahçe'de işler istendiği gibi gitmedi. Skor 2-0 iken Fenerbahçe kupadan eleniyordu. Tribünler olası bir Sow veya Diego değişikliği beklerken İsmail Kartal'ın tercihi tribünlerin tepkisini çekti. Kartal oyuna golü düşünen bir isim almak yerine kırmızı kart gören Kadlec'in bölgesini doldurmak amaçlı Hasan Ali Kaldırım'ı oyuna sokmaya karar verdi. Kenarda Hasan Ali'yi gören tribünler şaşkına döndü. Hasan Ali son 10 dakika için Meireles'in yerine oyuna dahil oldu. 

Tribünler tam İsmail Kartal'ı istifaya çağırmaya başlamıştı ki Bursaspor 3.golü buldu. Tüm stat istifa tezahüratına eşlik ederken böylece İsmail Kartal ilk kez istifa tezahüratını duymuş oldu.  Bu dakikadan sonra Fenerbahçe taraftarının öfkesi bir süre daha dinmedi. Taraftar bir süre daha Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi istifaya davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.