Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı filiz altın kelebek ödül töreni kurban ayramı tv programı sigarasız nesil Bursa Kebap Evi londra Doğal Gıda marketleri

Bu haber kez okundu.

Hamza Hamzaoğlu, 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı

Hamza Hamzaoğlu yaptığı açıklamada: "Bizlere duyulan güven ve destekten dolayı teşekkür ederim. Biliyorsunuz daha önce de burada imzaladım. Önümüzde elde edilmesi gereken başarılar var. Şükürler olsun ki geçtiğimiz sezonu iki kupayla kapattık. Yönetimiz bize güvendi ve üç yıl beraber çalışacağız. Sornasında belki yine devam edeceğiz. Önümüzdeki sezonun hepimize hayrlı olmasını diliyor ve buradaki herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Florya Metin Oktay Tesislerinde düzenlenen törende yapılan konuşmaların ardından Hamza Hamzaoğlu, kendisini 3 yıllık Galatasaray'a bağlayan imzayı attı.İmza törenin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Hamzaoğlu: "Önümüzdeki sezon rakiplerinin daha hırslı olacaklarını ve şampiyonluk yarışının daha zor geçeceğini" dile getirdi.

Galatasaray bir dünya markası

Basın toplantısında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de açıklamarlarda bulundu. Transferler ile ilgili sorulan soruya Galatasaray Başkanı şu cevabı verdi: "Galatasaray şampiyon takım ve omurgası var. Hocamızın isteği doğrultusunda takıma gerekli katkıyı sağlayacağız. Galatasaray dünya markası bir kulüp ve her oyuncu bu takımda oynamayı istiyor. Transferler ile ilgili adımlar atıldıkça sizler de bu gelişmelerden haberdar olacaksınız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.