Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Oscar ödül törenind Hatice Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Avukat Yaşar Doğan Yeni Boğaziçi Trabzonspor UK

Bu haber kez okundu.

Snoop Dogg'un Galatasaray paylaşımı şoke etti

Snoop Dogg, Sneijder ve Drogba'nın fotoğrafında, Drogba'nın kafasının yerine kendi kafasının photoshopla yerleştirilmiş halini "GooooOoaaaaaaallll" yazarak paylaştı. Ünlü sanatçının paylaşımı kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. 5.3 milyon takipçisinin olan Snoop Dogg, kendisini photoshop'la Wesley Sneijder'in de olduğu bir fotoğrafa ekledi. Rap yıldızı fotoğrafın altına da, "Goooooooooaaaaalllll" yazdı. Bugüne dek pek fazla spor içerikli paylaşımda bulunmayan Snoop Dogg'un bu fotoğrafı sosyal medyada büyük yankı yarattı. Özellikle Galatasaray taraftarı Türkler'in akını sonucunda bu paylaşımı beğenenlerin sayısı tam 107 bine ulaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.