Öne Çıkanlar londra Cumhuriyet Bayramı balosu avrupa Virgin Sport SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın KKTC Bulaşıcı redstone Kahramanmaraş UK londra

Bu haber kez okundu.

Melo ve Telles İtalyan devi İnter'e transfer oldu

Galatasaray, transferin son gününde Felipe Melo'yu İtalyan devi Inter'e sattı. Sarı-kırmızılar, Brezilyalının 3.7 milyon Euro'yu kasasına koydu. Galatasaray, bonuslarla birlikte bu transferden 5.2 milyon Euro kazanabilecek. Galatasaraylı Alex Telles de Inter'e yolunu tuttu...
Galatasaray, Melo'nun transferi için Inter ile 3.7 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Bonuslarla beraber, Galatasaray 5.2 milyon Euro kazanabilecek. Adı uzun süre Inter ile anılan; ancak 13 Ağustos'ta Galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Melo için Inter bir kez daha teklif yaptı. Galatasaray, sözleşmesinde her sezon sonunda masaya oturulacak maddesi bulunan Melo'nun da rahatsız olması nedeniyle son günde bu transfere izin verdi.Galatasaray, sağ kanat için Kevin Grosskreutz ile anlaşırken, kiralık olarak anlaştığı Jason Denayer'in bonservisini almak için de çalışmalarını sürdürüyor. Manchester City, 20 yaşındaki Belçikalı defans oyuncusunun bonservisini satmak istemiyor.

TELLES DE INTER'DE
Melo'yu renklerine katan Inter, Galatasaray'lı bir diğer isim Alex Telles'i almak için sarı-kırmızılıların kapısını çaldı. Teknik direktör Roberto Mancini'nin Galatasaray'ı çalıştırdığı dönemde takıma gelen Telles'i takımına kattı. Inter, Telles'i satın alma opsiyonuyla renklerine kattı.

Galatasaray, Alex Telles'i 1 milyon 550 bin Euro'ya kiralarken, sezon sonunda İtalyan Kulübü Telles'i almak isterse 8,5 milyon Euro daha ödeyecek. Olası transfer sonucunda sarı-kırmızılılar toplamda 10 milyon 50 bin Euro'ya Alex Telles'i satmış olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.