Öne Çıkanlar ingiltere cemal kaşıkçı Londra IOD Yöneticiler kktc 24 haziran seçimleri türkiye Dünyaca Ünlü Ambargoed ALEVİ FESTİVALİ LONDRA İngilterede İşçi Partisi

Bu haber kez okundu.

Milli sporcu Dilara Özen ABD'de erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Dilara'nın cesedi, annesi tarafından evinin banyosunda küvetin içinde bulundu.2015 yılının başında da, Dilara Özen'e fiziksel saldırıda bulunduğu için gözaltına alınan ve olaydan sonra ifade vermek için mahkemeye gitmediği için hakkında tutuklama kararı bulunan Andrew Messner, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.Dilara Özen'in kendisini 'hayat dolu bir insandı' diye niteledikleri komşuları, geçtiğimiz pazartesi gecesi, Dilara ile erkek arkadaşı arasında bağrışma ve tartışma sesleri duyduklarını belirtti.

UNİVERSİADE'DE MİLLİ FORMAYI GİYMİŞTİ
Erkek arkadaşı tarafından katledilen Dilara Elysse Özen , Erzurum’da 2011 yılında düzenelenen Universiade oyunlarında Bayan Buz Hokeyi Milli takımı formasını giymişti. En son İzmir Buz Hokeyi takımında da forma giyen Dilara, geçtiğimiz yıl seyahat zorluklarından milli takımdan affını istemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.