Öne Çıkanlar Leyla Aydemir Komedi Gazinosu alkol Tottenham Hotspur Stadı londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren

Bu haber kez okundu.

Galatasaray Odeabank Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak

Spor Toto Basketbol Ligi play-off yarı final serisinin dördüncü maçında Galatasaray Odeabank, bu akşam Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılacak mücadele saat 20.00'de başlayacak. Toplam 3 galibiyete ulaşacak takımın finale kalacağı eşleşmede, Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü bulunuyor. İlk iki maçı Fenerbahçe sahasında 93-79 ve 80-55'lik skorlarla kazanırken, Galatasaray Odeabank ev sahibi olduğu üçüncü maçı 65-63 galip tamamlamıştı. Sarı-lacivertliler bu akşamki mücadeleyi kazanırsa finale yükselecek. Sarı-kırmızılı ekibin karşılaşmayı kazanması durumunda ise seri 5. ve son maça taşınacak.  

Galatasaray Odeabank Fenerbahçe maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

Galatasaray Odeabank Fenerbahçe maçı 31 Mayıs Salı günü saat 20:00'da başlayacak. Mücadele NTV Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.