Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Türkiye EURO 2016'ya veda etti

EURO 2016'da grup maçlarının sona ermesinin ardından üst tura kalan takımlar belli oldu. D Grubu'nda Hırvatistan ve İspanya'ya yenilmesine rağmen son maçında Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yenerek üst tur umudunu sürdüren A Milli Takım, diğer grup karşılaşmaları sonuçlarının belli olmasının ardından turnuvadan elendi.E Grubu'nda İrlanda Cumhuriyeti, İtalya'yı 1-0 yenerek puanını 4'e yükseltti ve Türkiye'nin yerine turnuvaya devam eden takım oldu. Grubun diğer mücadelesinde, Belçika'nın İsveç'i 1-0 mağlup etmesi ise milliler için yeterli olmadı.Turnuvanın gruplarını 3. sırada tamamlayan en iyi 4 takımı ise 4 puanlı Slovakya ve İrlanda Cumhuriyeti ile Türkiye'den daha iyi averaja sahip 3 puanlı Portekiz ile Kuzey İrlanda oldu.Bu sonuçla Türkiye, tarihinde 4. kez katıldığı Avrupa Şampiyonası'na ikinci kez grup aşamasında veda etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.