Öne Çıkanlar londra avrupa SunExpress Avrupa Cumhuriyet Bayramı balosu Virgin Sport ingiltere Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş

Bu haber kez okundu.

Kayserispor-Galatasaray maçı canlı yayın bilgileri

Galatasaray ile Kayserispor 41. maça çıkıyor. İki takım arasında geride kalan lig maçlarında, Galatasaray'ın galibiyetlerde 25-2, gol sayısında da 86-28 üstünlüğü var. Kayseri'deki maçlardan 11'i berabere sonuçlandı, Galatasaray 8, ev sahibi ekip sadece bir kez kazandı. Kayserispor, rakibi karşısında evindeki tek galibiyeti 1973-1974 sezonunda elde etti.

Süper Lig'in ilk iki haftasını galibiyetle kapatan sarı-kırmızılı ekip, yarın deplasmanda oynayacağı Kayserispor maçını da kayıpsız geçmek istiyor. Galatasaray'da Sigthorsson ve Podolski'nin sakatlıkları bulunuyor

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında yarın Kayserispor'a konuk olacak Galatasaray, galibiyet serisini devam ettirme peşinde. Sezona, Kardemir Karabükspor (1-0) ve Akhisar Belediyespor (3-1) galibiyetleriyle başlayan sarı-kırmızılı ekip, Kayserispor deplasmanından da yine iyi bir sonuçla dönebilmenin hesaplarını yapıyor. Evinde Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilerek sezonu açan, ikinci haftada ise Fenerbahçe ile rakip sahada 3-3 berabere kalarak 1 puan elde eden Kayserispor karşısında 3 puanı hanesine yazdırmak isteyen Galatasaray, iyi bir futbol sergileyerek taraftarının da yüzünü güldürmeye çalışacak.

KAYSERİSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDAN CANLI YAYINLANACAK?

Kayserispor Galatasaray maçı 10 Eylül Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak. Mücadele LİG TV kanalından canlı olarak yayınlanacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Mete Kalkavan yönetecek. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.