Öne Çıkanlar Emeklilik 24 haziran seçimleri ingiltere Londradan İtalya turuna Rauf Raif Denktaş Türk Okulu Kıbrıs Kültür Gezisi Kıbrıs Kültür Gezisi Trs Aytac Cash Carry Birleşik Krakllık gıda sektköründe Aytac uk

Bu haber kez okundu.

Dev derbinin muhtemel 11'leri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk derbisinde Beşiktaş ile Galatasaray yarın (24.09.2016) karşı karşıya gelecek.

Siyah-beyazlı ekip, hem Vodafone Arena'da oynanacak ilk derbiyi kazanmayı hem de şampiyonluk yolundaki rakibi Galatasaray ile arasındaki puan eşitliğini kendi lehine bozmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılılar ise geçen sezonun son bölümünde faaliyete geçen Beşiktaş'ın yeni stadında oynanacak ilk derbiyi kazanarak tarihe geçmek istiyor.

İŞTE DEV DERBİNİN MUHTEMEL 11'LERİ

Beşiktaş: Tolga Zengin, Gökhan Gönül, Marcelo Guades, Dusko Tosic, Caner Erkin, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Anderson Talisca, Olcay Şahan, Vicent Aboubakar (Cenk Tosun)

Galatasaray: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Tolga Ciğerci, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Armindo Bruma, Eren Derdiyok

Saat 20.00'de başlayacak dev maçta FIFA kokartlı hakem Ali Palabıyık düdük çalacak. Mücadele TRT Radyo 1'den canlı yayınlanacak. TRT Radyo 1'i trtspor.com'dan da dinleyebilirsiniz...

5 yıl sonra...

Yaklaşık 5 yıldır uygulanan deplasman yasağının kalkmasıyla Vodafone Arena'daki ilk derbi mücadelesinde Galatasaraylı taraftarlar da olacak.

Beşiktaş'ta eksiksiz, Galatasaray'da 4 isim yok

Beşiktaş'ta derbi maçı öncesi eksik oyuncu bulunmuyor.Galatasaray'da ise tedavileri devam eden Serdar Aziz, Lukas Podolski ve Kolbeinn Sigthorsson, derbi maçın kadrosunda yer almayacak. Sakatlığı bulunan Nigel de Jong'un ise karşılaşmada görev alması zor görünüyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.