Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde ingiltere Barkley londra 18 Mart Şehitleri

Bu haber kez okundu.

Paris St-Germain futbolcusuna hapis cezası verildi

Aurier, Mayıs ayında Paris'te bir gece kulübünden çıktıktan sonra, kendisine alkol testi yapmak isteyen polise karşı gelerek tartışmıştı.Polisin olayın ardından 1 gün rapor aldığı belirtildi. Aurier ise suçlamayı reddererek polis şiddeti mağduru olduğunu iddia etti.23 yaşındaki Fildişili futbolcu, 600 euro tazminat cezası ve mahkeme masrafları için de 1500 euro ödeyecek.Futbolcunun avukatları karara itiraz ederek temyiz başvurusunda bulundu.

Başvuru sonuçlanıncaya kadar tutuklanmayacak olan Aurier'in Çarşamba günü Bulgaristan'da oynanacak Ludogorets-PSG Şampiyonlar Ligi maçında forma giymesi bekleniyor.Aurier Şubat ayında da PSG'nin eski teknik direktörü Laurent Blanc'i homofobik bir dil kullanarak aşağıladığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.