Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Güneydoğu

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe-Feyenoord maçı saat kaçta ve hangi kanalda oynanacak

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda bu akşam yapacağı Feyenoord maçıyla 210. kez Avrupa kupası maçına çıkacak. Fenerbahçe, bugüne kadar yaptığı 209 maçta 76 galibiyet, 43 beraberlik ve 90 yenildi aldı. İstanbul temsilcisi, UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı 43 maçta 23 galibiyet elde etti - Sarı-lacivertliler, iç sahada yaptığı son 6 Avrupa kupası maçında 5 galibiyet, 1 beraberlik alırken, mağlup olmadı.

FENERBAHÇE FEYENOORD MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci maçında bu akşam Hollanda'nın Feyenoord takımıyla sahasında karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 210. maçına çıkacak. Ülker Stadı'nda yapılacak Fenerbahçe-Feyenoord maçı saat 22.05'te başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ve Tivibu Spor 2 kanallarından canlı yayınlanacak.

Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geçirdiği 42. sezonda bugüne kadar 209 müsabakada boy gösterdi. Bu karşılaşmalardan 76'sını kazanan Fenerbahçe, 43 kez rakipleriyle berabere kaldı. Fenerbahçe, 90 mücadelede ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Fenerbahçe bu maçlarda rakip filelere 262 gol gönderirken, kalesinde 313 gol gördü.

UEFA AVRUPA LİGİ'NDE 44.MAÇ

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde bugüne kadar 43 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, statü değişikliğiyle 2009'da UEFA Avrupa Ligi adını alan organizasyonda yaptığı 43 maçta 23 galibiyet elde ederken, 13 beraberlik, 7 mağlubiyet aldı.UEFA Avrupa Ligi maçlarında 61 kez rakip fileleri sarsan Fenerbahçe, kalesindeki 36 gole engel olamadı.

FENERBAHÇE İÇ SAHADA 104. MAÇ

Fenerbahçe, Feyenoord mücadelesiyle Avrupa kupalarındaki 104. iç saha maçını yapacak. Sarı-lacivertliler, 13 Eylül 1959'da Macaristan'ın Csepel takımıyla yaptığı ve 1-1 sona eren ilk Avrupa kupası maçından bu yana iç sahadaki 103 maçta 51 galibiyet aldı. Fenerbahçe, sahasındaki 21 maçtan beraberlikle ayrılırken, 31 müsabakada rakiplerine yenildi. İç saha maçlarında rakip fileleri 152 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesindeki 115 gole engel olamadı.

FENERBAHÇE İÇ SAHADA 6 MAÇTIR YENİLMİYOR

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında sahasında yaptığı son 6 maçı da kaybetmedi. Sahasındaki son yenilgisini geçen sezon UEFA Avrupa Ligi A Grubu'ndaki Molde (3-1) maçında alan Fenerbahçe, daha sonra çıktığı 6 Avrupa kupası maçında 5 galibiyet ve 1 beraberlikle yenilgi yüzü görmedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda'nın Ajax takımını 1-0 yenen Fenerbahçe, İskoçya temsilcisi Celtic ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, aynı organizasyonda sahasında Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımını 2-0, Portekiz'in Braga ekibini 1-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, bu sezon ise Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa Birinci Lig ekiplerinden Monaco ile Kadıköy'de yaptığı maçı 2-1 kazandı. Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında bu sezonki ikinci iç saha maçını ise UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda İsviçre'nin Grasshoppers takımıyla yaptı. Fenerbahçe, bu müsabakadan da 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

FEYENOORD'UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam karşılaşacağı Feyenoord, Hollanda Ligi'nde bu sezon ilk 7 maçta 7 galibiyet aldı. Hollanda Ligi'nde 18 maçlık yenilmezlik serisi bulunan Feyenoord, son 9 resmi maçını da kazandı. Feyenoord, Avrupa'ya da iyi başlayarak grubun ilk maçında İngiliz ekibi Manchester United'ı yendi. Fenerbahçe ile Feyenoord, 14 yıl sonra karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, Hollanda takımlarıyla oynadığı 18 maçta sadece 5 kez galip geldi.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda bu akşam karşılaşacağı Hollanda'nın Feyenoord takımı bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Feyenoord, 2016-2017 sezonuna fırtına gibi başladı. Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde (Eredivisie) Feyenoord, ilk 7 haftada puan kaybı yaşamadan 7 galibiyet aldı. Feyenoord, ilk 7 hafta sonuna en yakın takipçisi Ajax'ın 5 puan önünde lider durumda bulunuyor. Feyenoord, ayrıca geçen sezonun son 11 haftasıyla toplam 18 lig maçında yenilgi yüzü görmedi. Kırmızı-beyazlı takım son 18 lig maçında 15 galibiyet 3 beraberlik yaşadı. Feyenoord, ligde bu sezon 21 gol atarken kalesinde sadece 2 gol görüp etkili bir performansa imza attı.

MANCHESTER UNİTED'I DEVİRDİ

Feyenoord ligdeki başarısını Avrupa'ya da yansıttı. UEFA Avrupa Ligi A Grubu ilk maçında İngiliz ekibi Manchester United'la karşı karşıya gelen Feyenoord, rakibine şans tanımadı. Hollanda ekibi, Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogbalı İngilizlerin ünlü takımını Tonny Vilhena'nın tek golüyle devirmeyi başardı ve Avrupa'ya da iyi bir başlangıç yaptı.

TEK YENİLGİ PSV'YE

Feyenoord bu sezon tek yenilgisini Hollanda Süper Kupası'nda PSV'ye karşı yaşadı. Sezonun ilk maçında tarafsız sahada PSV'ye 1-0 kaybeden Feyenoord, daha sonra oynadığı 9 resmi maçı da kazanmayı bildi. Feyenoord lig, kupa ve Avrupa'da kazandığı son 9 maçta rakip filelere 26 gol gönderirken, kalesinde sadece 3 gol gördü.

FENERBAHÇE İLE FEYENOORD 14 YIL SONRA TEKRAR

Fenerbahçe ile Feyenoord 14 yıl sonra tekrar karşı karşıya gelecek İki takım tarihlerinde daha önce sadece bir kez eşleşti. Feyenoord, 2002 yılında UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda rakibine şans tanımadı. Rotterdam'da 1-0 kazanan Feyenoord, Kadıköy'de ise Fenerbahçe'yi 2-0 yenerek UEFA Şampiyonlar Ligi'ne kaldı.

Feyenoord, Fenerbahçe dışına daha önce Beşiktaş'la da karşılaştı. Hollanda temsilcisi 2014-2015 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda iki maçta da Beşiktaş'a mağlup oldu. Feyenoord, Türk takımları karşısında çıktığı 4 karşılaşmada ikişer galibiyet ve yenilgi aldı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.