Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter

Bu haber kez okundu.

Önder Turacı bıçaklandı, sağlık durumu ciddiyetini koruyor

Belçika 3. Lig takımlarından Sporting Hasselt takımında forma giyen, bir dönem Fenerbahçe'de oynayan eski milli futbolcu Önder Turacı, salı gecesi çıkan bir tartışmanın ardından Belçika'nın Liege kentinde kız kardeşinin eski eşi tarafından bıçaklandı. Turacı'nın durumunun ciddi olduğu belirtiliyor.

Belçika 3. Lig takımlarından Sporting Hasselt takımında forma giyen, bir dönem Fenerbahçe'nin ve milli takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Önder Turacı'nın eski eşinden olan çocuğuyla alakalı yaşadığı problemden dolayı bıçaklandığı ifade edildi. 

Turacı'yı bıçaklayan kişinin ise kız kardeşinin eski eşi olduğu belirtiliyor. Ali adındaki 40 yaşındaki eski eşle kavgaya tutuşan Turacı hastaneye kaldırıldı.

Omuzundan ve göğsünden iki defa bıçaklanan eski milli futbolcunun durumunun ciddi olduğu ifade edildi.

Erzincan'in Kemah ilçesinden Belçika'ya göç eden bir Türk işçi ailenin çocuğu olarak 1981 yılında Liege kentinde dünya'ya geldi. Futbola Tilleur Liege kulübünde başladı. 1998-2016 yılları arasındaki profesyonel kariyerinde Standard Liege, CS Vise, La Louviere, Fenerbahçe, Kayserispor, Göztepe, Sarıyer, Şanlıurfaspor Antalyaspor ve KSK Hasselt takımlarında oynadı. U21 seviyesine kadar Belçika milli takımlarının formasını giydi. A Milli Takım için Türkiye'yi seçti. 3 kez ay yıldızlı ekibimizin formasını giydi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.