Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade

Bu haber kez okundu.

Avrupa basını Fenerbahçe'yi yazıyor

Attığı 2 gol ile Fenerbahçe'nin derbiyi kazanmasını sağlayan Hollandalı yıldız Robin van Persie, manşetlere taşındığı haberlerde karşılaşmanın kahramanı olarak gösterildi.Hollanda'nın Telegraaf gazetesi, "Van Persie ateş etti, Fenerbahçe seriye devam etti" manşetini atarken, yıldız oyuncunun maç sonu yaptığı, "Hayallerim gerçek oldu. Burada gol atmak ve derbide galibiyet almak beni çok mutlu etti ve gururlandırdı" açıklamalarına da yer verdi.

Hollanda'nın AD gazetesi ise, "Van Persie Galatasaray'a karşı büyük oynadı" manşetini attı.

Alman basınının tanınmış gazetelerinden Bild, "Podolskili Galatasaray, Fenerbahçe karşısında kaybetti" manşetini atarken, bir diğer Alman gazetesi Kicker da, "Türk derbisinde kazanan Fenerbahçe" diye yazdı.Portekiz gazetesi Record ise, "Derbinin yıldızı Van Persie. İstanbul derbisinin kararını Van Persie verdi" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.