Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu İbrahim Doğuş Bozcader londra yönetim kurulu

Bu haber kez okundu.

Sahte dolarlarla Gökhan Gönül protestosu

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde tüm gözler sezon başında Fenerbahçe’den ayrılıp, Beşiktaş’a giden Gökhan Gönül’ün üzerindeydi.Sarı lacivertli tribünlerin eski oyuncularına tepkisi vardı... Karşılaşma öncesi her iki takım sahaya ısınmak için çıktığında Fenerbahçe taraftarı uzun süre Gökhan Gönül aleyhinde tezahürat yaptı.Tribünde üzerinde milli oyuncunun yer aldığı dolar pankartı açılırken, yine yüz dolarlık Gökhan Gönül’ün fotoğraflarının olduğu dolarları da sahaya attılar.Beşiktaş taraftarları ilk olarak Gökhan Gönül’ü çağırarak, lehine tezahürat gerçekleştirdi. Bu sırada Fenerbahçe tribünleri ıslıklarla bu durumu protesto etti. Nazire yaparcasına sarı lacivertli tribünler de ilk olarak Şener Özbayraklı’yı çağırdı. Isınma sırasında hiç bir sarı lacivertli futbolcu Gökhan Gönül’ün yanına gidip, konuşmazken, seremoni sırasında hepsi tek tek milli oyuncuyla tokalaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.