Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Faciada futbolcularını kaybeden Chapecoense kadro yeniliyor

İngiliz basınına konuşan kulübün futbol direktörü Rui Costa, yeniden  yapılanma sürecinde birçok kredi başvurusu yaptıklarını belirterek, "Bütçe  sağlamak ve kaliteli bir kadro kurmak amacıyla bunu yapmak zorundayız. Önümüzdeki  sezon 20 futbolcu transfer edeceğiz. Birçok kulüp, bu konuda bize yardımcı  oluyor." dedi.

Chapecoense'de 19 futbolcu ve tekni?k ekibin hayatını kaybettiği geçen  kasım ayında meydana gelen kazadan sağ kurtulan oyunculara ilişkin bilgi veren  Costa, "Neto ve Ruschel sağlığına kavuştu ve takıma katılmasını bekliyoruz. Yedek  kalecimiz Jackson Follmann da sağ kurtulmasına rağmen ayağını kaybettiği için  kadroda farklı şekilde değerlendirilecek." diye konuştu.

Rui Costa, kazadan sağ kurtulanların futbola dönmemesi halinde bile  forma numaralarının başka oyunculara verilmeyeceğini de ifade etti.

Brezilya temsilcisi, önümüzdeki 3 sezon boyunca alt lige  düşürülmemeleri konusunda ülke federasyonu tarafından yapılan teklifi  reddetmişti.

Sudamericana Kupası finalinde Atletico Nacional ile karşılaşmak için  Bolivya'nın Santa Cruz de la Sierra şehrinden Kolombiya'nın Medellin kentine  hareket eden Chapecoense takımı dahil 77 kişinin (9'u mürettebat, 68'i yolcu)  bulunduğu uçak, dağlık araziye düşmüş, kazada 71 kişi hayatını kaybetmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.