Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Londrada çocuk felci virüsü son durum Psikolog Alptekin Aydin Türkiyeyi gururla Avrupalı Andrew Bailey ingiltere aşı

Bu haber kez okundu.

UEFA Şampiyonlar Liginde hangi takımlar çeyrek finale yükseldi

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son 16 tur maçları çarşamba gecesi oynanan maçlarla tamamlandı. Monaco ile Manchester City arasındaki nefes kesen mücadele3-1 Monaco üstünlüğü ile son buldu. Bu skor Monaco’nun çeyrek final bileti almasına yetti.

Fransızlar 8. dakikada Kylian Mbappe, 29’da Fabinho ve 77’da Tiemoue Bakayoko ile skorla buldu. Manchester City 71’de Leroy Sane ile gol kaydetse de bu skor yetmedi. Guardiola’nın takımı ilk etap maçını 5-3 kazanmıştı.

ATLETICO RÖLANTİ OYNADI

İkinci tur etabının bir diğer maçında ise Atletico Madrid, Bayer Leverkusen’i konuk etti. Dış sahada aldığı 4-2’lik skoru koruyan İspanyollar, 0-0 biten maçta tur atlayan taraf oldular. Şampoiyonlar Ligi çeyrek final kuraları 17 Mart Cuma günü çekilecek.

Çeyrek finale kalan takımlar ise şu şekilde oldu:

Barcelona, Bayern München, Borussia Dortmund, Juventus, Leicester City, Real Madrid, Atletico Madrid, Monaco

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.