Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Vladimir Putin acun ılıcalı

Bu haber kez okundu.

Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi yoğun mesai başlıyor

Sarı lacivertli futbolcular, İstanbul'daki çalışmaların ardından 1 Temmuz Cumartesi günü Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'ne gidecek. Bir hafta boyunca burada kamp yapacak sarı-lacivertli ekip, 8 Temmuz Cumartesi günü Düzce Stadı'nda Romanya'nın Juventus Bükreş takımı ile oynayacağı özel maç sonrası İstanbul'a dönecek.

Sezon başlamadan 11 Temmuz Salı günü İsviçre'nin Lozan şehrine gidecek Fenerbahçe, 19 Temmuz Çarşamba gününe kadar burada kamp yapacak ve bu süreçte 4 hazırlık maçına çıkacak.

Sarı-lacivertliler, yurt dışı kampında sırasıyla Portekiz'in Sporting Lizbon, Fransa'nın Olympique Marsilya, İspanya'nın Athletic Bilbao ve Fransa'nın Monaco takımlarıyla karşılaşacak.Fenerbahçe, yeni sezonun ilk resmi maçına ise 27 Temmuz'da UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk sınavında çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.