Öne Çıkanlar İngiltere İçişleri Bakanlığı londra University of London Goldsmiths Brunel University London GREAT Bursları nedir ingiltere burs basvuru ingiltere lisansüstü eğitimi burs ingiltere lisansüstü eğitimi Birleşik Krallık üniversitesinde

Bu haber kez okundu.

Sarı kırmızılıların Ferrari'si yuvaya geri mi dönüyor

Galatasaray'ın, Fransız dünya starı Frank Ribery transfer için önemli bir gelişme yaşandı. 12 yıl önce 4 ay Galatasaray forması giydikten sonra alacakları ödenmediği için sözleşmesini fesh eden ve daha sonra dünya starı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Ribery, 34 yaşında tekrar Cimbom'un gündemine girdi. Galatasaray'ın oyuncuyla anlaşma halinde, Bayern'in bonservis konusunda bir sıkıntı çıkarmayacağı ifade ediliyor. Sarı kırmızılı kulübün sol açık adaylarından biri olan Fransız yıldızın, kulübü Bayern Münih ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.