Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde

Bu haber kez okundu.

Beşiktaş'ta Talisca depremi
Portekiz ekibi, siyah beyazlıların transferi kabul etmesi durumunda, Talisca’nın iki yıllık kiralama bedeli olan 4 milyon Euro’yu Beşiktaş’a geri ödeyecek.PLANLAR TRANSFERE BAĞLISiyah beyazlıların ocak ayı transfer gündeminde Cenk Tosun’a gelen teklifler ve Domagoj Vida ile sözleşme imzalanması öne çıkarken, Portekiz’den gelen haber yönetimin planlarını değiştirebilir. Talisca’nın takımdan ayrılması durumunda futbol komitesi, Brezilyalı futbolcunun yerini doldurmak için arayışlara başlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.