Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

Arda Turan resmen Medipol Başakşehir'de
Sponsorların da katıldığı imza töreninde konuşan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, “Dünyanın en iyi oyuncularından Arda ile sözleşme imzalıyoruz. Her şeyden önce sponsorlara teşekkür ediyoruz. Sponsor olmasaydı bugün Arda Turan burada olmayabilirdi. Makro Şirketler Grubu ve Medipol Sağlık Şirketler Grubu’na teşekkür ediyorum” dedi. Çinli sponsorun da imza törenine katılması dikkat çekti.ARDA TURAN AÇIKLAMA YAPTIArda Turan: “Benim için çok özel bir imza. Atletico Madrid’e gittiğim gibi mutluyum. İnandığımız hedeflere hep birlikte ulaşacağız. Kulübüm bana kucağını açarsa Türkiye’de Galatasaray’dan başka takımda oynamam’ demiştim, hala geçerli, hiçbir şey değişmedi. Her şeyden ötesi en çok yapmayı sevdiğim şeye, futbol oynamaya tekrar geri döneceğim. Futbol oynamayı çok özledim. Onun için buradayım. Zaten başkanımıza da ‘Bir an önce imzayı atalım da antrenmana çıkayım’ dedim. Başakşehir’le başarılar kazanarak Avrupa’ya dönmek istiyorum. Benim de kimseyle bir sorunum yok. Herkese başarılar diliyorum. Bu güzel günün keyfini çıkartmak istiyoruz Başakşehir ailesi olarak. İnşallah buna da müsaade edersiniz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.