Öne Çıkanlar londra ingiltere türkiye acun ılıcalı Londradan İtalya turuna londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği

Bu haber kez okundu.

Fatih Terim  18. şampiyonluktan memnun

Deneyimli çalıştırıcı takımını Kadıköy'deki derbiye motive etmeyi sürdürürken, sarı kırmızılı takım hazırlıklarını tamamladı ve kampa girdi. Bu arada Terim'den Riera sürprizi geldi. Galatasaray'da, Teknik Direktör Fatih Terim'in cezasının ertelenmesi moralleri yukarıya çıkardı. Deneyimli çalıştırıcının Fenerbahçe derbisinde soyunma odasına girecek ve saha kenarına çıkacak olması takımın yüzünü güldürdü. Beşiktaş karşısında 5 dakika içerisinde yediği 2 golü engelleyemeyerek sahadan 1 puanla ayrılmak durumunda kalan Galatasaray, Fenerbahçe derbisine Beşiktaş beraberliğinin matematiksel olarak bir şey kaybettirmediğinin bilinciyle hazırlandı. Terim, hem yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala hem de sarı kırmızılı futbolcuları, Kadıköy'de uzun zamandır hasret kalınan galibiyeti düşünmemeleri gerektiğini konusunda uyardı. İplerin de kendi ellerinde olduğunu vurgu yapan Terim'in "Sinirlerinize hakim ve sakin olduğumuz sürece istediğimizi alırız" dediği belirtildi. Mehmet Batdal dışında eksik futbolcusu bulunmayan sarı kırmızılılarda, Fenerbahçe derbisinde Elmander'in yanında Baros'un yerine Necati forma giyecek. Teknik Direktör Fatih Terim'in, son haftalarda form düşüklüğü gösteren Emre Çolak'ın yerine de Riera'ya şans vermesi bekleniyor.

Fatih Terim  18. şampiyonlukla ilgili olarak, “Bugün iki takımdan birinin alması için kupa geldi, birisi alacaktı. Bütün takımlar emek verdiler. Biz yakın olduk. Çok şükür Allah’a kazandık. Kupamızı alıp, Galatasaray camiasına götürmek istiyoruz.” diye konuştu. Fatih Terim, Kupanın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kaldırılmasının ardından da yayıncı kuruluşun mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Geceyarısı operasyonu

Fenerbahçe ile oynayacağı kader maçını bekleyen Galatasaray, kamp yapmak için Florya yerine The Plaza Oteli seçti. Fatih Terim, kampın 1. Köprü’ye yakın Beşiktaş’taki Plaza Otel’de yapılmasını uygun gördü. 26 oyuncunun yer aldığı sarı kırmızılı kafile Kadıköy’de bugün oynanacak maça Beşiktaş’taki otelden geçecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.