Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic Pile turk koyu

Bu haber kez okundu.

AC United 2 Trabzonspor UK 2

AVRUPA SPOR/LONDRA - İngilizlerin ligi Barnet’te mücadele eden tek Türk futbol takımımız olan Trabzonspor UK, ligin son şampiyonu AC United Takımı ile 29 eylül pazar günü Enfield Grammar school sahasında karşılaştı. 2 golü maç sonunda Trabzonspor UK, namağlub ünvanını koruyarak yenilgisiz lige iddialı şekilde devam ediyor.

Trabzonspor UK başkanı Sinan Kaya Avrupa Spor’a özel konuştu. Kaya maçı şöyle özetledi:

“10’a 2 bitecek maç 2-2 bitti. 1-0 önde başladığımız maç, 10 kişi kalmamıza ragmen 2-2- bitti. Son yarım saate 2-1 geride giridk. 10 kişi olmamıza rağmen baskılı oyunumuzla maçı 2-2 bitirme başarısı gösterdik. Rakibimiz Barnet liginin geçen seneki şampiyonuydu. Son şampiyon ile 2 gollü beraberlik elde ettik. Galip gelebileceğimiz bir maçtı. Ligin derbi maçında direkleri geçemedik ve ilerideki pozisyonları gole çeviremedik.

Trabzonspor UK Asbaşkan Hagi Sayın ise şöyle konuştu:

“30 dakika 10 kişi oynamamıza rağmen geriye düştüğümüz maçta bizim ile birlikte favori olan bir takımla berabere kaldık. Deplasmanda çok kötü bir hakem yönetimi vardı. Sayısız pozisyon ve 3 tane direkten dönen top takımımızla gurur duyuyorum. Yenemiyorsanda yenilmiyeceksin. Sabah oynanan maçlara özveri ile gelen oyuncularımızada teşekkür ederim. Mağlubiyetsiz tam yol ileri trabzonspor uk”

Maçın Tablosu:

AC United 2 Trabzonspor UK 2

Goller: Kerem ve Arif

BARNET SUNDAY FOOTBALL LEAGUE SONUÇLAR VE FİKSTÜR:

SUN 29 SEP 2019

AC FINCHLEY 3 - 0 THE WRONGENS

AC UNITED 2 - 2 TRABZONSPOR UK

Fikstür:

06/10/19 10:30 AW FC/Trabzonspor UK- London Sunday Challenge Trophy 2nd Round

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.