Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Adanaspor-Beşiktaş maçı ne zaman ve saat kaçta oynanacak

Beşiktaş, Adanaspor'a konuk olacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda 19.00'da başlayacak müsabakayı Ali Palabıyık yönetecek.             

Adanaspor Beşiktaş maçı öncesinde istatistikler

Beşiktaş ve Adanaspor, Süper Lig'de 42 kez karşılaştı. Beşiktaş bu maçların 20'sini kazanırken, Adanaspor sekiz galibiyet aldı. İki takımın Adana'da oynadığı maçlarda ise Beşiktaş yedi, Adanaspor altı galibiyet aldı. Beşiktaş, 2013-14 sezonundan bu yana lige yeni çıkmış takımlara yenilmedi. Beşiktaş, geçen sezonun başından bu yana ligin yeni ekipleriyle oynadığı sekiz maçın da hepsini kazandı. Şenol Güneş, teknik direktör olarak Adanaspor'a karşı altı lig maçına çıktı. Bu altı maçta aldığı sonuçlar beraberlik-galibiyet-mağlubiyet şeklinde devam etti.Güneş'in Adanaspor deplasmanında Süper Lig galibiyeti yok.

Adanaspor, ligde son beş maçından bir puan çıkarabildi. Adanaspor, Süper Lig'deki en kötü ilk 10 hafta performansını egale etti. Turuncu beyazlılar, 1999-2000 sezonuna da aynı performansla başlamış ve sezon sonunda ligde kalmayı başarmışlardı.

Adanaspor, o sezon da 11. haftada Beşiktaş'ı 1-0 yenmişti. Beşiktaş, 2003-04 sezonundan bu yana ilk kez ilk 10 haftayı namağlup geçti. Siyah beyazlılar, üç puanlı sistemde bu sezon gösterdikleri 24 puanlık performansın üzerine yalnızca üç kez çıkabildiler. Beşiktaş, 2009-10 sezonundan bu yana Kasım aylarında oynadığı son 25 lig maçının sadece üçünü kaybetti. Ligde hücum bölgesinde isabetli pas sayısında Beşiktaş ikinci, Adanaspor ise beşinci sırada. Bu alanda Adanaspor dışında ilk beş sırada bulunan takımların hepsi ligde de ilk beş içinde bulunuyor. Beşiktaş ve Adanaspor; gole çevirme oranında birbirinden ayrı uçlarda bulunuyor:

Beşiktaş, % 17.4 ile M. Başakşehir ve Fenerbahçe'nin ardından üçüncü, Adanaspor ise %8 ile sondan üçüncü. Ligde yalnızca Fenerbahçe ve Galatasaray; rakiplerine Beşiktaş ve Adanaspor'dan daha az şut imkanı tanıdı. Adanaspor'un ligde yediği son yedi golün beşi duran toplardan geldi. Toplamda sadece Kayserispor'un duran toplardan yediği gol sayısı Adanaspor'dan fazla. Beşiktaş ise duran toplardan en fazla gol atan Süper Lig takımı. Ricardo Quaresma, ilk 11'de başladığı son yedi resmi maçta yedi gole katkıda bulundu. Süper Lig'de bu sezon en fazla net gol fırsatı kaçıran oyuncu Vincent Aboubakar. Adanaspor'un ligde attığı son altı golün dördünde Roni'nin katkısı var.

Adanaspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında 19 Kasım Cumartesi puan cetvelinin son basamağında yer alan Adanaspor'un konuğu olacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda 19.00'da başlayacak karşılaşmada Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Serkan Olguncan yapacak.      

Beşiktaş, zirve yarışında 24 puanla lider Medipol Başakşehir'in 2 puan gerisinde yoluna devam ederken, ligin bu sezonki yeni ekiplerinden Adanaspor 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgiyle sıralamanın en sonunda yer alıyor.                  

Geride kalan 10 haftada 3 sarı kart gören Marcelo ve Quaresma, Adanaspor karşısına ceza sınırında çıkacak. Siyah-beyazlı takımın önemli isimleri arasında yer alan iki futbolcu bugün oynanacak mücadelede sarı kart görmeleri halinde 12. haftada oynanacak Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyemeyecek.          

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.