Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

Alanyaspor 3 puanın sahibi oldu

5 maç aradan sonra Gaziantepspor'u evinde ağırlayan Alanyaspor 4-3'lük skorla 3 puanın sahibi oldu. Maça iyi başlayan Alanyaspor, 2. dakikada Emre Akbaba ile 1-0 öne geçti. Vagner Love'ın pasıyla topu alan Candeias, araya iyi kaçan Emre'yi gördü. Bu topla soldan ceza alanına giren Emre de karşı karşıya pozisyonda iyi vurarak topu köşeden ağlara bıraktı. 12. dakikada ise Gaziantepspor'un Van Hintum'la sol kanattan kullandığı serbest vuruşta savunmadan seken top Alanyasporlu Omerou'ya çarparak ağlarla buluştu ve maç 1-1'e geldi.

40. dakikada Gaziantepspor öne geçti. Gaziantepspor'un sol kanattan kullandığı taç sonrası Abdülkadir'n içeriye doldurduğu topu İlhan kafayla arkaya aşırdı. Geriden gelen Kangwa arka direkte dokunuşunu yaptı ve takımını öne geçirdi. İlk yarı 1-2 bitti. İkinci yarıda da goller devam etti. 54. dakikada Sol kanatta nefis hareketlerle rakibinden sıyrılan Emre Akbaba arka direğe nefis bir orta kesti. Gelişine ayak içiyle müthiş bir plase vuran Candeias, Alanyaspor adına dengeyi sağlayan golü kaydetti. Ev sahibi ekip, 69. dakikada Alanyaspor atağında Emre'nin araya bıraktığı topa Ayite çok iyi hareketlendi ve bekletmeden Guerrier'yi gördü. Guerrier de karşı karşıya pozisyonda sert ve düzgün bir vuruşla ağları sarstı. 89'da Gaziantepspor baskısı sırasında topu kapan Alanyaspor'da Aissati'nin orta alandan gönderdiği uzun topa Vagner Love iyi hareketlendi ve karşı karşıya pozisyonda yerden bir vuruşla ağları sarstı. Bu gol, Love'ın Süper Lig'deki ilk golü oldu. Gaziantepspor, 90+1'de penaltı kazandı ve maç İlhan Parlak ile 4-3'e geldi. 90 dakikaa 4-3 Alanyaspor galibiyeti ile sona erdi. Akdeniz ekibi, bu sonucun ardından 11 puanla 12. sırada kendine yer buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.