Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu İbrahim Doğuş

Bu haber kez okundu.

Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak

Süper Lig'de üst üste aldığı 2 mağlubiyetin ardından Ankaragücü ve Galatasaray'ı mağlup ederek çıkışa geçerek zirve yolunda önemli puanları hanesine yazdıran Beşiktaş 15. hafta maçında Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Beşiktaş haftanın açılış maçında Sergen Yalçınlı Alanyaspor'u deplasmanda yenerek son haftalardaki çıkışını sürdürmek istiyor. Sergen Yalçın yönetiminde çıktığı son iki maçta bir galibiyet bir de mağlubiyet alan Alanyaspor ise evinde rakibini yenmenin hesaplarını yapıyor. 7 Aralık Cuma günü Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak karşılaşma, saat 20.00’de başlayacak. Mücadele beİN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.