Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği KKTCyi

Bu haber kez okundu.

Anadolu Efes Beşiktaş Sompo Japan maçı ne zaman ve saat kaçta başlayacak

Anadolu Efes Beşiktaş Sompo Japan maçı bu akşam saat 20:00'da başlayacak. Mücadele beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 30. haftasında Anadolu Efes ile Beşiktaş Sompo Japan, bu akşam karşılaşacak. Lacivert-beyazlı takım, Beşiktaş Sompo Japan'ı saat 20.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda konuk edecek. Ligde 29 maçta 23 galibiyet ve 6 yenilgiyle 52 puan toplayan Anadolu Efes, averajla ikinci sırada bulunuyor. Rakiplerini 23 kez mağlup eden ve 6 maçtan yenik ayrılan Beşiktaş Sompo Japan da aynı puanla üçüncü sırada yer alıyor. Normal sezonun son haftasındaki maçı kazanacak ekip, ikinci sırada ligi bitirecek. Sezonun ilk yarısında iki takım arasında oynanan karşılaşmada Anadolu Efes, deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'a 93-83 üstünlük kurmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.