Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Antalyaspor Beşiktaş maçı canlı yayın bilgileri

Antalya Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Mücadele, beİN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Son maçında evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, haftaya 30 puanla altıncı sırada girdi. Ligde 4 maçtır kazanamayan Antalyaspor’un ise 20. haftaya girerken 28 puanı bulunuyor. Beşiktaş'ta yeni transfer Kagawa Antalyaspor ile oynanacak maçta forma giyebilecek. Japon futbolcu takımla birlikte Antalya'ya gitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.