Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Arda Turan Barcelona ile yollarını ayırıyor mu

Son dönemde İspanya'da ağır eleştiriler alan Arda Turan'ın gelecek sezon bir başka takıma transfer olabileceği konuşuluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Arda ise çarpıcı ifadeler kullandı:

'Arda Turan isterse Çin'e gidebilir'

"Barcelona'daki geleceğim hakkında şüpheye düştüğümde çocukluğumu düşünüyorum. Çünkü Barcelona benim çocukluk hayalimdi. Bu formayı giymek, Iniesta, Messi, Suarez ve Neymar'la arkadaş olmak çok güzel. Bu güzelliğin bozulmasına kolay kolay izin vermem. Sabırlı olacağım."Sezonun ilk yarısında Barcelona Kulübü'nün cezası nedeniyle futbol oynamayan Arda Turan, Ocak 2016'dan sonra 23 maçta forma giydi; 2 gol atıp 4 asist yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.